ΤΟΠΙΚΑ

«Τι θα συμβεί αν στα νοσοκομεία δεν θα υπάρχει χώρος;»

«Τι θα συμβεί αν στα νοσοκομεία δεν θα υπάρχει χώρος;»
Μια σκέψη και ένας προβληματισμός που μας αφορά όλους απο τον γνωστό δικηγόρο Κωνσταντίνο Καλλία

Με δημόσια τοποθέτηση του-προβληματισμό ο γνωστός Δικηγόρος Κωνσταντίνος Καλλίας εκφράζει έναν έντονη την ανησυχία και μας δίνει  τροφή φυσικά για σκέψη με όσα συμβαίνουν αλλά και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν με το μεγάλο θέμα του κορονοϊού.

«Κάπου εδώ νομίζω ότι θα πρέπει το Υπουργείο Υγείας να αφήσει τα επικοινωνιακά tweets και να οργανώσει άμεσα σε συνεργασία με τον στρατό αντίστοιχες ειδικές μονάδες θεραπείας κρουσμάτων κοροναιου. Τα στοιχεια που με ανησυχούν είναι τα εξης: α) στην Ιταλία σε μια μόλις ημέρα είχαν πάνω από 120 θανάτους ενώ όλο τον προηγούμενο μήνα κάτω από 200. Τι υποδηλώνει αυτό; Ισως ότι τα νοσοκομεία στην Ιταλία τιγκαραν και ολοι αυτοί οι ασθενείς απεβίωσαν σε μια μολις ημέρα γιατί ήταν αδύνατο να έχουν σοβαρή περίθαλψη (βλέπε επισης την επιτακτική ανάγκη των Κινέζων να κατασκευάσουν νέους χώρους περίθαλψης), β) στην Ελλάδα παρά τα 66 κρούσματα δεν έχουμε θανάτους που σημαίνει ότι σε ένα σύστημα που μπορεί να περιθάλψει τα κρούσματα οι απώλειες είναι 0%. Τι θα γίνει όμως οταν τα νοσοκομεία στην Ελλάδα δεν έχουν πλέον χώρο λόγω των χιλιάδων κρουσμάτων ;»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.