ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία του Κατσίφα στους Βουλιαράτες: Μέγα πλήθος και ελληνικές σημαίες το χωριό

Θρήνος στην κηδεία του Κατσίφα στους Βουλιαράτες: Μέγα πλήθος και ελληνικές σημαίες το χωριό
Οργή κατά του Φίλη για τις δηλώσεις που κάνει.

Κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει φτάσει στους Βουλιαράτες για την κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ής Οκτωβρίου. Όλοι κρατάνε ελληνικές σημαίες, ενώ στο χωριό δεν υπάρχει σημείο χωρίς την ελληνική σημαία.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο χωριό Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Περίπου 2.000 άνθρωποι έχουν φτάσει στο χωριό για την τελετή και μάλιστα σχεδόν όλοι κρατούν ελληνικές σημαίες. Νωρίτερα, στην πλατεία του χωριού έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη (δεν είναι Βόρεια Ήπειρος, είναι νότια Αλβανία) και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 35χρονου, η οποία κλαίει πάνω από το φέρετρο. Στο τζάμι υπάρχει ένα σκίτσο με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και μια εικόνα της Παναγίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.