ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με άνδρες που βρέθηκαν με σωσίβια μεταξύ Νάξου και Μυκόνου

Θρίλερ με άνδρες που βρέθηκαν με σωσίβια μεταξύ Νάξου και Μυκόνου

Οι δύο άνδρες, συριακής καταγωγής, οι οποίοι φορούσαν σωσίβια και ήταν εξαντλημένοι, περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν στη Μύκονο από ιδιωτικό σκάφος και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Σύμφωνα με πηγές του ΛΣ, τα δύο άτομα δήλωσαν στους λιμενικούς ότι βρίσκονταν σε ιστιοφόρο σκάφος που βυθίστηκε κοντά στη θαλάσσια περιοχή στην οποία βρέθηκαν. Ανέφεραν, επίσης, ότι το ιστιοφόρο είχε ξεκινήσει από μαρίνα της Αττικής με προορισμό το λιμάνι της Ρόδου, όπου εκεί είχαν ραντεβού με κάποιο φίλος τους.

Τα χαρτιά του σκάφους φέρονται να είναι νομότυπα, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η προανάκριση των δύο ατόμων, μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.