ΤΟΠΙΚΑ

«Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας»

«Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας»
Η Κατερίνα Μονογυιού με ένα συγκινητικό τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ

«Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά που μου δώσατε τη δύναμη και τη στήριξη ώστε να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας και θα είμαι μέχρι τέλους,όπως ξεκίνησα,ένα απλός εργάτης!

Ευχαριστώ πρωτίστως τον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη να ανταπεξέλθω! Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια μου,τον σύζυγο μου που στάθηκε από την πρώτη μέρα,όπως επίσης και τους συνεργάτες μου.Θα επισκεφτώ όλα τα νησιά των Κυκλάδων μας ώστε να σας ευχαριστήσω με άμεση επαφή,όπως και έκανα την προηγούμενη φορά που δεν κατάφερα να εκλεγώ. Δεσμεύομαι να μην ξεχάσω πως η δύναμη ενός πολιτικού είναι ο κόσμος του,οι κάτοικοι που εκπροσωπεί και οι άνθρωποι του!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.