ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος και το καρναβάλι για το 2021

Τέλος και το καρναβάλι για το 2021

Ήταν μαθηματικά σίγουρο, απλά επιβεβαιώνεται ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του covid-19.

Όσο κι αν βελτιωθούν οι επιδημιολογικοί δείκτες της χώρας το επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν καταγράψουν κατακόρυφη πτώση, θα πρέπει να ξεχάσουμε την επόμενη αποκριά.

Για το γεγονός αυτό  μας προϊδεάζει ο φορέας διοργάνωσης του μεγαλύτερου ελληνικού καρναβαλιού, αυτού της Πάτρας. Ήδη, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, Ήρας Κουρή, φρόντισε από τώρα, Δεκέμβριο του 2020, να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση αναβολής του Καρναβαλιού πρωτού αυτό συμβεί από τον κρατικό μηχανισμό το νέο έτος.

Την ίδια τύχη θα έχουν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της χώρας  στην ελληνική επικράτεια. Απλά ας ευχόμαστε να είναι η τελευταία χρόνια και οι υγειονομικές συνθήκες να μας επιστρέψουν να επανέλθουμε το συντομότερο στην κανονικότητα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.