ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η φρίκη στην Ινδονησία: Στους 1.944 οι νεκροί

Συνεχίζεται η φρίκη στην Ινδονησία: Στους 1.944 οι νεκροί

Βαρύς ο απολογισμός στην Ινδονησία από το χτύπημα του Εγκέλαδου και το τσουνάμι καθώς ο αριθμός των νεκρών αγγίζει τους 2.000, ενώ αναμένεται ο τελικός απολογισμός να είναι ακόμα πιο βαρύς, καθώς περίπου πέντε χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι.

Στην πόλη Παλού έχουν εντοπιστεί 1.944 πτώματα ενώ πλέον δεν απομένει σχεδόν καμιά ελπίδα να βρεθούν επιζώντες και οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην ανάκτηση των πτωμάτων και την καταμέτρηση των θυμάτων.

Ο εκπρόσωπος της ινδονησιακής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών, Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο, ανέφερε πως τα σωστικά συνεργεία θα σταματήσουν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου τις έρευνες για τους εγκλωβισμένους στα ερείπια και έτσι τα θύματα που δεν έχουν βρεθεί κηρύσσονται αγνοούμενα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.