ΤΟΠΙΚΑ

Συμπορευόμαστε με την πρωτοβουλία της Ντίνας Σαμψούνη και της Άννας Καμμή.

Συμπορευόμαστε με την πρωτοβουλία της Ντίνας Σαμψούνη και της Άννας Καμμή.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ (αριστερά)
Είμαι ο Άγγελος Παπακώστας, έχω γεννηθεί στη Λαμία και έχω μεγαλώσει στη Μύκονο.
Είμαι 25 χρονών. Είμαι επαγγελματίας μουσικός πιστοποιημένος από την Φιλαρμονική Σχολή Φθιώτιδος και έχω πάρει μέρος στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό στον τομέα μου, την παραδοσιακή Αιγυπτιακή μουσική.
Έχω εργαστεί σε διάφορες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη την γυμναστική.
Μέσα από τον συνδυασμό “Μαζί Για Την Μύκονο” μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πράξη το “Μαζί” και να είναι για το νησί μας μια νέα αρχή με όραμα και πράξεις.
~

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (δεξιά)
Είμαι ο Κώστας Νικολόπουλος του Χρήστου και της Μαρίας Γρέγου (γένος Σικινιώτη), γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα και τελείωσα οικονομικά σε πιστοποιημένο ΙΕΚ . Από το 2000 διαμένω στη Μύκονο όπου εργάζομαι σε λογιστήρια ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού μας ως υπεύθυνος λογιστηρίων.
Παράλληλα ασχολούμαι με τη μουσική (κιθάρα) συμμετέχοντας όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα μουσικά σχήματα (ρεμπετο-λαϊκά) καθώς και σε πολλές κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων του νησιού μας.
Είμαι παντρεμένος και έχω τέσσερα παιδιά που θέλω να τους προετοιμάσω το έδαφος για ένα καλύτερο αύριο. Ζώντας 19 και πλέον χρόνια μόνιμα στο νησί, νιώθω την ανάγκη πλέον να βάλω κι εγώ πλάτη σε μια προσπάθεια που πραγματικά έχει ανάγκη αυτός ο ευλογημένος τόπος, μακριά από πολιτικά κόμματα και συμφέροντα, με κοινό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας του απλού συμπολίτη μας και της σωστής ανάπτυξης πρώτα ως κοινωνία πολιτών και μετά της ευρωστίας του συνόλου.

~

Συμπορευόμαστε με την πρωτοβουλία της Ντίνας Σαμψούνη και της Άννας Καμμή.
Συμμετέχουμε στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με επικεφαλής την Ντίνα Σαμψούνη, ως πρώτη μεταξύ ίσων.
Μαζί για να αναγεννηθεί η ελπίδα!
Μαζί για τη Μύκονο!
#mazigiatimykono #mykonosekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.