ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή τα μέλη της οργάνωσης που διακινούσαν ναρκωτικά στη Μύκονο

Στον ανακριτή τα μέλη της οργάνωσης που διακινούσαν ναρκωτικά στη Μύκονο

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν για να απολογηθούν οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ανά περίπτωση για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση, της κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και της παράβασης νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικές ύλες κ.ά.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης δύο εκ των κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι «μετά τη χολιγουντιανών προδιαγραφών σύλληψη και παρουσίαση της υπόθεσης των 50 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, νομίζω ότι νιώθουμε ασφαλείς σαν πολίτες και κοινωνία ότι δεν θα υπάρχουν ναρκωτικά φέτος στη Μύκονο. Εύχομαι η επόμενη υπόθεση που θα απασχολήσει τη δημοσιότητα να μην είναι μία φούσκα και να είναι η σύλληψη των δραστών για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά».

Φωτογραφίες – Video: Νίκος Χριστοφάκης | zougla.gr 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.