ΕΛΛΑΔΑ

Στον αέρα το πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής

Στον αέρα το πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής

Από το νέο πλαίσιο των μέτρων, προκύπτει αναστολή προπονήσεων για τις περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο. Αυτό σημαίνει πως τυπικά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Football League που βρίσκονται στο σημείο αυτό δε θα μπορούν να προπονηθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Παρόλα αυτά και επειδή οι δύο κατηγορίες είναι στο δρόμο για την επιστροφή στη δράση κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή. Όλα θα κριθούν, τουλάχιστον για την FL, την Πέμπτη από τις επαφές που θα γίνουν μεταξύ της διοργανώτριας και με τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά.

Τι αλλάζει στα μέτρα

Αναλυτικά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς και θα ισχύουν από την Πέμπτη (03/03) έως την Τρίτη 16 Μαρτίου:

Για τον κωδικό 2 στα sms που αφορά σε αγορές (και το 3 στο σκέλος των τραπεζών), θα προβλέπεται μια χιλιομετρική απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από το σπίτι ή εντός των ορίων του οικείου δήμου.

Για τον κωδικό 6 στα sms – που αφορά σε σωματική άσκηση και βόλτα κατοικίδιου- θα γίνεται χωρίς τη χρήση οχήματος, άρα πεζή ή με ποδήλατο σε απόσταση κοντινή από στην οικία.

Για τον κωδικό 4 στα sms, που αφορά σε βοήθεια προς άνθρωπο σε ανάγκη, τα αστυνομικά όργανα θα ζητάνε περαιτέρω διευκρινίσεις κατά τον έλεγχο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.