ΕΛΛΑΔΑ

Στο προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Μονογυιού

Στο προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Μονογυιού

Η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε χθες στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη 48η Επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η χώρα μας διανύει σήμερα τη μεγαλύτερη περίοδο ομαλής κοινοβουλευτικής ζωής στους δύο αιώνες της εθνικής ανεξαρτησίας ανεξαρτησίας της, οχυρωμένη με ένα ισχυρό κράτους δικαίου και οπλισμένη με μια ώριμη δημοκρατία.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φρόντισε τα θεμέλια της δημοκρατίας μας να είναι ισχυρά και ο διεθνής προσανατολισμός της Πατρίδας να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας τόνισε η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.

Και συνέχισε: «Αποτελεί χρέος όλων μας να συνεχίσουμε να διαφυλάττουμε τις αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, της ελευθερίας, της ειρήνης, της προόδου και της ευημερίας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.