ΤΟΠΙΚΑ

Στην γραμμή της Μυκόνου το Power Jet

Στην γραμμή της Μυκόνου το Power Jet

Νέες διαδρομές για το ταχύπλοο της Seajets ”Power Jet”, το οποίο σύμφωνα με το πρόγραμμα απο τις 27/11 θα κάνει την εμφάνιση του στο Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Νάξος-Σαντορίνη και επιστροφή.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, την Κυριακή και την Δευτέρα το ”Power Jet” θα εκτελέσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης στις 07:00 απο τον Πειραιά.

Το Power Jet αποτελεί το τρίτο στη σειρά πλοίο που δρομολογείται πλήρως ανακαινισμένο από την SEAJETS από το 2019 και εντεύθεν, έπειτα από το Worldchampion Jet και το Sifnos Jet.

Οι εργασίες μετασκευής πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και περιλαμβάνουν την πλήρη ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, αντικατάσταση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας κλιματισμού και πλοήγησης.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.