LIFESTYLE

Στη σκιά της καταστροφής άκρως υποτονικό το κλίμα στην εμφάνιση του Ρέμου

Στη σκιά της καταστροφής άκρως υποτονικό το κλίμα στην εμφάνιση του Ρέμου
Ρέμος και Amr Diab προσπάθησαν να ξεσηκώσουν τους πελάτες.Στις τριακόσιες χιλιάδες ευρω τα έσοδα για τους πυρόπληκτους

Απόλυτα επηρεασμένο το κλίμα από τις καταστροφικές πυρκαγιές  στην Αττική στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή συναυλία του Ρέμου στο NAMMOS  χτες βράδυ καθώς παρά το γεγονός ότι κατακλύστηκε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος από δεκάδες κυρίως Άραβες για να απολαύσουν τόσο τον Αντώνη Ρέμο όσο και τον δημοφιλή Amr Diab Αιγύπτιο καλλιτέχνη που έχει την φήμη του ημίθεου στις αραβικές χώρες, στη σκιά της μεγάλης καταστροφής στην Αττική μετά και την αναβολή η φετινή γιορτή του NAMMOS ήταν υποτονική.

Η απουσία ηχηρών ονομάτων της εγχώριας σοου μπιζ ήταν ηχηρή καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που φοβήθηκαν και την δημόσια κατακραυγή να διασκεδάζουν στο NAMMOS την ώρα που στην Αττική μαζεύουν ακόμα νεκρούς.

Ως εκ τούτου οι περισσότεροι πελάτες ήταν Άραβες.

Στα τραπέζια υπήρχαν οδηγίες που καθένας μπορούσε να τις ακολουθήσει και να καταθέσει ένα ποσό υπερ των πυρόπληκτων για να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο.

Έλληνας εφοπλιστής κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ.

Τα χρήματα  που συγκεντρώθηκαν ήταν περίπου στις τριακόσιες χιλιάδες ευρώ από τους πελάτες και από την μέθοδο στα τραπέζια με τα κινητά τηλέφωνα.

Για τον σκοπό αυτό τοποθετήθηκαν  σε εμφανή σημεία φυλλάδια με πληροφορίες και πανό  με τις  για την κατάθεση χρημάτων από τους επισκέπτες προς τους πυρόπληκτους αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα που ήταν και ο κάτοχος.

Με δεδομένη την ανακοίνωση τις προηγούμενες μέρες ότι η  αμοιβή του Ρέμου θα πάει υπερ των πυρόπληκτων το ποσό που θα δοθεί τελικά θα είναι ακόμα  μεγαλύτερο.

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε επί σκηνής και φανερά επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα  είπε πως το μυαλό όλων είναι στους πληγέντες.

Με έκκληση του ζήτησε την οικονομική ενίσχυσή τους και αποκάλυψε πως βρισκόταν σε δίλημμα για την ακύρωση  συναυλίας.

Αποφάσισε όμως  να γίνει με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στους πυρόπληκτους.

Στις 3 τα ξημερώματα αφιέρωσε την βραδιά στους ανθρώπους που έφυγαν από την φονική πυρκαγιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.