ΤΟΠΙΚΑ

Έργα διαπλάτυνσης δρόμων στη Μύκονο

Έργα διαπλάτυνσης δρόμων στη Μύκονο
Η δημοτική αρχή προχώρησε σε παρεμβάσεις του οδικού δικτύου με έργα διαπλάτυνσης δρόμων.

Είναι γνωστό πως οι υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο δεν επαρκούν στην Μύκονο και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που το νησί βουλιάζει από τους επισκέπτες.

Οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής κάνουν ότι είναι δυνατό για  να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα όχι μόνο του μποτιλιαρίσματος αλλά και της επικινδυνότητας που παρουσιάζουν οι δρόμοι του νησιού σε αρκετά σημεία.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησαν εργασίες διαπλάτυνσης των δρόμων  με σκοπό να γίνουν κατά κάποια μέτρα μεγαλύτεροι, πάντα μέσα στο πλαίσιο που διέπει ο νόμος και ο πολεοδομικός σχεδιασμός, και  να ανακουφιστούν οδηγοί χωρίς να έχουμε καθημερινό φαινόμενο με μποτιλιαρίσματα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.