ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού

Απίστευτο μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού
Η Μύκονος θυμίζει κέντρο της Αθήνας καθώς κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι πνιγμένες στο κυκλοφοριακό

Μέχρι και μία ώρα μπορεί να χρειαστεί να είναι εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο του αυτή την εποχή κάποιος στη Μύκονο για να φτάσει στον προορισμό του.

Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες του νησιού μπλοκάρουν από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που Ιούλιο και Αύγουστο κάνουν την εμφανισή τους καθώς περισσότεροι από διακόσιες χιλιάδες επισκέπτες είτε πρόκειται για τουρίστες είτε για μόνιμους κατοίκους που διατηρούν οικία στο νησί είναι ενδεικτικός αριθμός επισκεπτών.

Με δεδομένο ότι το νησί δεν έχει τις υποδομές να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό ζήτημα το πρόβλημα διογκώνεται και από την αναλγησία της κεντρικής κυβέρνησης που καμία βοήθεια έξτρα δεν παρέχει στη Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.