ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρό Lockdown προ των πυλών σε όλη την χώρα

Σκληρό Lockdown προ των πυλών σε όλη την χώρα

Το σκληρό lockdown είναι προ των πυλών με κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους να ανακοινώνουν την απόφασή τους εντός της ημέρας. Πέρα από τις αλλαγές στον κωδικό 6 του 13033, αλλαγές έρχονται και στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Ένα μέτρο που εξετάζεται είναι ο κωδικός 6 στο 13033 να ισχύει μόνο για μετακινήσεις με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο, ώστε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν οι πολίτες το συγκεκριμένο νούμερο για να κάνουν βόλτες και όχι για τη σωματική τους άσκηση.

Μία τέτοια απόφαση εκτιμάται ότι θα περιορίσει σημαντικά την κινητικότητα των πολιτών. Παράλληλα, εξετάζεται να καταργηθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα στις 6 το απόγευμα και να επανέλθει στις 9 το βράδυ, δηλαδή όπως και τις καθημερινές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.