ΕΛΛΑΔΑ

Σε τρία μέτωπα οι αθλητές του ΑΟΜυκόνου αυτό το σαββατοκύριακο

Σε τρία μέτωπα οι αθλητές του ΑΟΜυκόνου αυτό το σαββατοκύριακο
Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους αθλητές στίβου του ΑΟΜυκόνου, αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ξεκινά επίσημα η θερινή αγωνιστική περίοδος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αγωνίζεται στο διεθνές μήτινγκ του Λουγκάνο της Ελβετίας στα 20 χλμ βάδην. Ο Αλέξανδρος για το 2019 έχει ως στόχο τη διάκριση του στο Eυρωπαϊκό Κύπελλο βάδην στις 19 Μαίου, στο Alytus της Λιθουανίας και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Ντόχα.
Ο Δήμος Μαγγίνας και ο Γιώργος Μίνο αγωνίζονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Αθήνα. Και οι δύο δρομείς είναι ανάμεσα στα φαβορί για την πρωτιά καθώς στόχος τους είναι μια επίδοση κάτω από τη μία ώρα και επτά λεπτά
Στο στάδιο του Κόρφου αγωνίζονται οι νέοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου,  σε έναν αγώνα που έχει περισσότερο τον χαρακτήρα τεστ για να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση και να διορθώσουν τυχόν τεχνικά τους λάθη. Στον αγώνα αναμένεται να πάρουν μέρος μεταξύ άλλων ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα από το σύλλογο ως ο καλύτερος νέος αθλητής του ΑΟΜυκόνου, ο έτερος ρίπτης Χρήστος Μπούτσι, οι άλτες Λευτέρης Νικολάε και Λευτέρης Μάτζαρης, οι σπρίντερ Κυριαζίδου Βάγια και Ελαμπάν Καλλιόπη και 300αρα Ιωάννα Σκάρτσο και οι αθλήτριες της ημιαντοχής Μάρτη Μαριλένα, Χανιώτη Κατερίνα και Κουσαθανά Νικολέτα και οι ανερχόμενες αθλήτριες των συνθέτων Παρασκευού Σαντοριναίου και Σοφία Ασημομύτη.
Αντιπρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων
              Δημήτρης Πάππας
         6944356695      6983772060
Sportcyclades.gr
Κυριάκος Παντζαρίδης
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.