ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη η κινητικότητα,θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου

Σε εξέλιξη η κινητικότητα,θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου
Ο Β' Κύκλος του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας για το 2018 ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Ιουλίου, με την υπογραφή της σχετικής εγκυκλίου

Ο Β’ Κύκλος του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας για το 2018 ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Ιουλίου, με την υπογραφή της σχετικής εγκυκλίου από την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη…….

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, όλοι οι φορείς του Δημοσίου που υπάγονται στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας θα πρέπει μέχρι 25 Αυγούστου 2018 να έχουν στείλει τις κενές οργανικές θέσεις τους για μετάταξη, καθώς και πλήρως αιτιολογημένα αιτήματα για απόσπαση.
Όπως επισημαίνεται, προϋπόθεση για τη συμμετοχή των φορέων ως υπηρεσιών υποδοχής στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας είναι η κατάρτιση περιγραμμάτων θέσεων εργασίας για όλες τις θέσεις του φορέα (καλυμμένες και κενές), καθώς και η καταχώριση των ως άνω στοιχείων μαζί με την κατανομή θέσεων ανά οργανική μονάδα εκ μέρους των φορέων στο ψηφιακό οργανόγραμμα του άρθρου 16 του ίδιου νόμου.
Η διαδικασία του σταδίου 1, στο σύνολό της, δηλαδή από την αποστολή αιτημάτων των εποπτευόμενων φορέων στα υπουργεία, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ανεξάρτητες Αρχές μέχρι και την υποβολή συνολικά των αιτημάτων, όπως περιγράφηκε ανωτέρω, θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως και τις 25-8-2018. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής Κινητικότητας, η οποία θα εξετάσει τα αίτήματα των φορέων για τις θέσεις προς απόσπαση και μετάταξη.
Υπενθυμίζεται, ότι το πρόγραμμα κινητικότητας διενεργείται σε τρεις κύκλους κατ’ έτος και αφορά στην κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και στην προσωρινή κάλυψη αναγκών με απόσπαση. Για την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος έχει δημιουργηθεί ειδική εφαρμογή, η οποία έχει ενταχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (https://hr.apografi.gov.gr).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.