ΕΛΛΑΔΑ

Σε δράση το πρόγραμμα Ελευθερία που αφορά τους εμβολιασμούς

Σε δράση το πρόγραμμα Ελευθερία που αφορά τους εμβολιασμούς
Στο φουλ οι μηχανές της κυβέρνησης για εμβόλια ακόμα και μέσα στο Δεκέμβριο

Στο φουλ οι μηχανές της κυβέρνησης για το σχέδιο “Ελευθερία”. Ίσως και πριν το τέλος του 2020 να έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός στη χώρα μας. 2,1 εκατ. πολίτες θα μπορούν να εμβολιάζονται κάθε μήνα.

Και το όνομα αυτής… «Ελευθερία». Η αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την κωδική ονομασία που θα έχει η επιχείρηση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού συνοδεύτηκε από την σημείωση εκ μέρους του πρωθυπουργού ότι τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θ’ ανεβάσει ρυθμούς για την προετοιμασία, καθώς όλες οι ενδείξεις συντείνουν στο ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα δώσει το πράσινο φως για το εμβόλιο μία εβδομάδα νωρίτερα.

Πρακτικά, δηλαδή, το «ναι» του Οργανισμού αναμένεται τα Χριστούγεννα κι όχι την Πρωτοχρονιά, με την προμήθεια των πρώτων εμβολίων να γίνεται άμεσα και οι εμβολιασμοί να ξεκινούν έως και 48 ώρες αργότερα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.