ΤΟΠΙΚΑ

Σχέση εμπιστοσύνης που φέρνει μόνο νίκες

Σχέση εμπιστοσύνης που φέρνει μόνο νίκες
Παραμένει πρώτος αναπληρωτής του δημάρχου και νούμερο δυο της Δημοτικής αρχής ο Αλέκος Κουκά.Απόλυτη επιβεβαίωση του MV για Ατζαμόγλου

Απόλυτη είναι η επιβεβαίωση στο χθεσινό μας ρεπορτάζ για τις εξελίξεις αναφορικά με τον Δήμο Μύκονου και τις αρμοδιότητες που ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έδωσε στους νέους αντιδημάρχους.

Με τους νέους ορισμούς παραμένει ως νούμερο δυο στον Δήμο Μυκόνου ο Αλέκος Κουκάς ως πρώτος αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής και ο άνθρωπος που θα αναπληρώνει πρώτος τον δήμαρχο όταν απουσιάζει η κωλύεται.

Μια άκρως τιμητική και συνάμα ένδειξη εμπιστοσύνης του δημάρχου στον Αλέκο Κουκά ενός εκ των σημαντικών συνεργατών του δημάρχου στην διάρκεια της διακυβέρνησης του Δήμου.

Στην διοίκηση του Δήμου όπως από χτες σας είχαμε μεταφέρει με αποκλειστικό ρεπορτάζ εντάσσεται ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου σε ρόλο αντιδημάρχου αρμόδιου για οικονομικά θέματα.

Παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι χωρίς να αλλάξει κάτι και η ομάδα του Δήμου Μυκόνου υπο τις οδηγίες του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση του καλοκαιριού εν μέσω πανδημίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.