ΕΛΛΑΔΑ

Προβάδισμα 8,8 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η MRB

Προβάδισμα 8,8 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η MRB

Στις 8,8 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας MRB.

Συγκεκριμένα, με βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 30,9%, έναντι 22,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα είναι το Κίνημα Αλλαγής, με 6,5%, και ακολουθούν Χρυσή Αυγή 6%, ΚΚΕ 5,9%, Ένωση Κεντρώων 2,6%, ΑΝΕΛ 1,5%, Ελληνική Λύση 1,3%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%, Ποτάμι: 1%, Άλλο κόμμα: 3,1%, Δεν αποφάσισα / Δεν απαντώ 14,4%, Λευκό – Άκυρο – Αποχή 3,6%.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, προηγείται ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με 35,8%, ενώ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συγκεντρώνει το 26%. «Κανένας από τους δύο» απάντησε το 33,7% των ερωτηθέντων.

Σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία των Α. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός αξιολογήθηκε αρνητικά (μάλλον ή σίγουρα) σε ποσοστό 44,% και θετικά (μάλλον ή σίγουρα) σε ποσοστό 21,8%, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ αξιολογήθηκε θετικά (μάλλον ή σίγουρα) σε ποσοστό 34,7%, και αρνητικά (μάλλον ή σίγουρα) σε ποσοστό 30,3%.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.