ΚΟΣΜΟΣ

Προς τερματισμό η Τουρκική εισβολή στην Συρία

Προς τερματισμό η Τουρκική εισβολή στην Συρία
Πληροφορίες ότι τερματίζει η Τουρκική εισβολή στην Συρία μετά την συμφωνία ΗΠΑ-Τουρκία

Όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα «παγώσουν» για 120 ώρες και οι Αμερικανοί θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των κουρδικών δυνάμεων από την περιοχή που η Τουρκία χαρακτηρίζει «ασφαλή ζώνη».

«Φανταστικά νέα από την Τουρκία. Συνέντευξη Τύπου σε λίγο από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον υπουργό Εξωτερικών. Ευχαριστώ Ρετζέπ ΤαγίπΕρντογάν. Θα σωθούν πολλές ζωές!» είχε γράψει μερικά λεπτά νωρίτερα στο Τwitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Κέλι Κραφτ δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι «η στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συρία διακυβεύει την εκστρατεία που διεξάγεται για να ηττηθεί η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, θέτει σε κίνδυνο αθώους πολίτες και απειλεί την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή».

Η Αμερικανίδα διπλωμάτης επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει τον «τερματισμό της επίθεσης» της Τουρκίας και την «άμεση κήρυξη κατάπαυσης του πυρός» από την Άγκυρα, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο τέλος της συνεδρίασης για τη Συρία του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.