ΤΟΠΙΚΑ

Πόλεμος για παράνομα πάρτυ και «πειρατές ακινήτων» στη Μύκονο

Πόλεμος για παράνομα πάρτυ και «πειρατές ακινήτων» στη Μύκονο

Αντιπαράθεση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες μπαρ και τους διοργανωτές πάρτυ σε βίλες με τζίρους εκατομμυρίων – Μόνο πέρυσι επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1.100.000 ευρώ – Σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα της ΑΑΔΕ στα μεσιτικά γραφεία του νησιού για το μαύρο χρήμα στις αγοραπωλησίες πολυτελών κατοικιών

Μπορεί η τουριστική σεζόν για τη Μύκονο να έχει μόλις ανοίξει, ωστόσο ο υπόγειος πόλεμος μεταξύ των ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης με τους διοργανωτές των παράνομων πάρτυ στις βίλες του νησιού που ξεκίνησε πέρυσι είναι αδυσώπητος.
Οι καταστηματάρχες δείχνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω και μέσω του προέδρου του Σωματείου Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου (ΣΕΔΕΜ), Ιωάννη Θεοχάρη, διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εμποδίσουν τη διεξαγωγή των πριβέ πάρτυ σε πολυτελείς βίλες που μετατρέπονται αυθαίρετα και άνευ νόμιμων διαδικασιών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να διαθέτουν καμία άδεια λειτουργίας, με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται.

f1_Screenshot_20220512-174536_Instagram

Δεν είναι υπερβολή, το γνωρίζουν άλλωστε και οι αστυνομικές αρχές, ότι προς τα τέλη Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου οι διοργανωτές των εν λόγω εκδηλώσεων φτάνουν στο σημείο να νοικιάζουν ξεχωριστά το κάθε δωμάτιο της εκάστοτε βίλας αντί 4.000 ευρώ μαζί με τα παρελκόμενα, δηλαδή ποτά και ναρκωτικά. Οι τιμές εισόδου στα πάρτυ ξεκινούν από τα 200 με 300 ευρώ το άτομο και στην τιμή περιλαμβάνεται open bar. Για τους VIP πελάτες υπάρχει η δυνατότητα κρατήσεων σε τραπέζια με ελάχιστη κατανάλωση από 1.000 έως 5.000 ευρώ. Δεν είναι υπερβολή ότι οι μεσίτες του νησιού δέχονται προτάσεις για να νοικιάσουν βίλες αντί 30.000 και 40.000 ευρώ την ημέρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.