ΤΟΠΙΚΑ

Ποδοσφαιρόφιλος ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς;

Ποδοσφαιρόφιλος ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς;
Με τον αθλητικό δημοσιογράφο της ΕΡΤ Άρη Γάτα που βρέθηκε στη Μύκονο τα έλεγε για αρκετή ώρα ο δήμαρχος σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα

Δεν έλειψαν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στη Μύκονο ανήμερα της 25ης Μαρτίου και έγιναν ένα με τους ντόπιους κατοίκους που ξέρουν να γιορτάζουν ιδιαίτερα την εθνική επέτειο.

Πηγαδάκι που δημιούργησε αίσθηση έκαναν  ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας που είναι και φιλος της Μυκόνου με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά στον Γιαλό ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Τα έλεγαν μάλιστα για αρκετή ώρα με ιδιαίτερη θέρμη καθώς πολλά βλέμματα έπεσαν πάνω τους από τα τραπέζια.

Ο δήμαρχος είναι γνωστό ότι είναι  φίλος του μπάσκετ και ιδιαίτερα της ομάδας του νησιού που φέτος κάνει μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα και συχνά πηγαίνει στο γήπεδο.

Οτι είναι και ποδοσφαιρόφιλος δεν ήταν γνωστό.

Λίγα μέτρα πιο πέρα από το πηγαδάκι Γάτα-Κουκά βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη που αυτό τον καιρό είναι μόνιμη κάτοικος Μυκόνου με τον σύνοδο της σχεδιαστή μόδας Βλάση Χολέβα.

Μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και βρέθηκε στο τσακίρ κέφι κάποια στιγμή καθώς λικνίζονταν με μοναδικό τρόπο στους ήχους της live μπάντας που ξεσήκωσε στο Γιαλό τα πλήθη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.