ΤΟΠΙΚΑ

Η Ειρήνη πόζαρε, ο Δαμιανός φωτογράφιζε και οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν

Η Ειρήνη πόζαρε, ο Δαμιανός φωτογράφιζε και οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν
Ένα υπέροχο φωτογραφικό στιγμιότυπο από ένα αγαπημένο ζευγάρι με την πρώην δήμαρχο στο μπαλκόνι του δημαρχείου ξανά

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Μυκόνου και σημείο αναφοράς για το νησί η πρώην δήμαρχος Ειρήνη Γρυπάρη με τον σύζυγο της Δαμιανό.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο εκεί που η πρώην δήμαρχος θέλησε να θυμηθεί τα παλιά και στο μπαλκόνι του δημαρχιακού Μεγάρου της Μυκόνου, ανήμερα της εθνικής επετείου ,εκεί που όλοι παραδοσιακά κάνουν μια βόλτα, φωτογραφήθηκε από τον σύζυγο της Δαμιανό σε ένα υπέροχο σκηνικό με πολύ αγάπη.

Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν και το υπέροχο ντύσιμο της Ειρήνης Γρυπάρη που ξέρει καλά να συνδυάζει τα χρώματα και για ακόμη μια φορά ήταν από τις ιδιαίτερες παρουσίες στο Γιαλό.

Θα είναι την επόμενη μέρα στον πολιτικό στίβο η Ειρήνη Γρυπάρη που με την παρουσία της αλλά και την αξιοπρέπεια της σφράγισε τα κοινά του νησιού για χρόνια ή θα την διαδεχθεί συγγενικό της πρόσωπο που ετοιμάζεται να πάρει την σκυτάλη και να μπει στον πολιτικό στίβο;
Ένα ερώτημα που πλανάται τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις προθέσεις της πρώην δημάρχου του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.