ΚΟΣΜΟΣ

Πιλότος κατάφερε να προσγειώσει αεροπλάνο χωρίς τους μπροστινούς τροχούς

Πιλότος κατάφερε να προσγειώσει αεροπλάνο χωρίς τους μπροστινούς τροχούς

Πιλότος κατάφερε να προσγειώσει αεροπλάνο χωρίς τους μπροστινούς τροχούς – Βίντεο που κόβει την ανάσα Τις ικανότητές του χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο πιλότος ενός αεροπλάνου στη Μιανμάρ που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση χωρίς τους μπροστινούς τροχούς. Συγκεκριμένα, στην πτήση UB-103 των Myanmar National Airlines επέβαιναν συνολικά 82 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα χωρίς κανείς να τραυματιστεί. Στο βίντεο φαίνεται η επιτυχημένη προσγείωση, παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, του αεροσκάφους Embraer 190. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μιανμάρ ο πιλότος πριν να προχωρήσει στην αναγκαστική προσγείωση επιχείρησε δύο φορές – χωρίς αποτέλεσμα – να κατεβάσει τους μπροστινούς τροχούς, την πρώτη μέσω του αυτόματου συστήματος και τη δεύτερη χειροκίνητα.

Προσπάθησε δύο φορές και πέρασε δύο φορές πάνω από το αεροδρόμιο ζητώντας από τον πύργο ελέγχου να του πει αν οι μπροστινοί τροχοί είχαν αναπτυχθεί» εξήγησε ο αξιωματούχος που απέδωσε το πρόβλημα σε «τεχνικό λάθος». Την ίδια στιγμή, συγκλονιστικό είναι το βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους που δείχνει την ανησυχία των επιβατών κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής προσγείωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.