ΤΟΠΙΚΑ

Πέντε συλλήψεις στη Μύκονο για παράνομες εργασίες

Πέντε συλλήψεις στη Μύκονο για παράνομες εργασίες

Άλλες 5 συλλήψεις έγιναν στη Μύκονο για παράνομες εργασίες που αλλοιώνουν τις παραλίες και τους αιγιαλούς του νησιού, μετά από καταγγελία που έκανε ένας κάτοικος στην περιοχή του Ορνού. Πρόκειται για νέες συλλήψεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της κολοσσιαίας επιχείρησης των Αρχών κατά των πολεοδομικών αυθαιρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. και όπως μετέδωσε το newsit.gr, στα χέρια των Αρχών βρίσκονται ένας 23χρονος Πακιστανός και άλλοι 4 νεαροί Αλβανοί εργάτες που εργάζονταν υπό τις εντολές ενός 60χρονου Αμερικανού, ο οποίος αναζητείται. Οι παράνομες εργασίες τους γίνονταν μπροστά από άλλο ξενοδοχείο και αλλοίωναν τη μορφολογία του εδάφους της Μυκόνου.

Επίσης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 60χρονος Αμερικανός αναζητείται και για παράβαση του «Κώδικα Μετανάστευσης και Ένταξης», καθώς δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα, γι’ αυτό και πιθανότατα είχε δώσει εντολή για τις παράνομες εργασίες και απουσίαζε από το σημείο.

Σημειώνεται ότι και ο ένας από τους Αλβανούς συλληφθέντες δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα, όπως διαπιστώθηκε από τη σύλληψή του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.