ΤΟΠΙΚΑ

Έκλεβε βενζίνη στην περιοχή της Φάμπρικα και τον συνέλαβαν επ´αυτοφώρω

Έκλεβε βενζίνη στην περιοχή της Φάμπρικα και τον συνέλαβαν επ´αυτοφώρω

Μια παλιά δοκιμασμένη τεχνική χρησιμοποιούσε ένας 64χρονος στο Μύκονο για να κλέβει καύσιμα. Φαίνεται όμως ότι το είχε παρακάνει και η δράση του έφτασε μέχρι την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας του νησιού με αποτέλεσμα να οργανωθεί επιχείρηση.

Χθες το βράδυ αστυνομικοί ακροβολίστηκαν στο δημοτικό πάρκινγκ «Φάμπρικα» και περίμεναν να κάνει την εμφάνιση του. Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ ο 64χρονος έπιασε «δουλειά» και άρχισε με ένα λάστιχο να βγάζει βενζίνη από τα ρεζερβουάρ οχημάτων.

Οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και του πέρασαν χειροπέδες ενώ κατέσχεσαν ένα λάστιχο και ένα πλαστικό μπιτόνι με πέντε λίτρα βενζίνης. Σε βάρος του 64χρονου έχει γίνει και άλλη καταγγελία από τον ιδιοκτήτη εταιρείας με αυτοκινούμενα οχήματα.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε ότι ο 64χρονος είχε κλέψει από επτά οχήματα τύπου «γουρούνας» στην περιοχή Δραφάκι, βενζίνη συνολικής αξίας πάνω από διακόσια ευρώ. Σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.