ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα με καλοκαιρινό καιρό θα κάνουμε στην καραντίνα

Πάσχα με καλοκαιρινό καιρό θα κάνουμε στην καραντίνα
Το φετινό Πάσχα στην καραντίνα θα έχει καλοκαίρι στις Κυκλάδες

Πάσχα στην καραντίνα αλλά με καλοκαιρινές συνθήκες θα κάνουμε φέτος στις Κυκλάδες.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν ευνοούν τις απαγορεύσεις  και τους περιορισμούς, ωστόσο, δεν υπάρχει διαφορετική επιλογή από τo να εφαρμόσουμε τα μέτρα και να συμβάλουμε ώστε να απομακρυνθεί τελείως ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή και από το Μάιο τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

Ήδη από τη Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός στις Κυκλάδες παρουσιάζει βελτίωση με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ τα ίδια φαινόμενα θα επικρατήσουν και τη Μεγάλη Τρίτη, καθώς ο υδράργυρος θα φτάσει έως και τους 20 βαθμούς το μεσημέρι.

Μικρή μεταβολή του καιρού αναμένεται τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη, καθώς προβλέπονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, οι Βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 6 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς.

Με βάση τις προβλέψεις, η καλοκαιρία θα επιστρέψει από τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς οι άνεμοι θα υποχωρήσουν και δε θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει πάλι έως τους 20 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς Βορειοδυτικοί και δε θα περιορισθούν έως τα 2 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο και θα κυμανθεί και θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

Αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν και την Κυριακή του Πάσχα με ηλιοφάνεια και καλοκαιρινή θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.