ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση του Lockdown θα ανακοινωθεί το απόγευμα

Παράταση του Lockdown θα ανακοινωθεί το απόγευμα

Σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει την παράταση του lockdown και τους όρους που θα ανοίξουν καταστήματα.

Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα και ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα θα ανακοινώσει τόσο την παράταση του lockdown που ισχύει μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου, αλλά και το άνοιγμα συγκεκριμένων καταστημάτων κάτω από αυστηρούς κανόνες.

Ο Υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής θα γνωστοποιήσει πως το lockdown θα πάρει παράταση, αλλά αναμένεται να έχει πιο χαλαρή μορφή.
Κάτι απολύτως λογικό, καθώς εκτός από την κυκλοφορία για τα σχολεία που έχουν ανοίξει την Δευτέρα, θα υπάρχει και αυτή για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν το λουκέτο τους.
Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 που ξεκινάει τώρα, από την Δευτέρα να πάει στις 22:00. Να μετατεθεί κατά μία ώρα δηλαδή, όπως είχε γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.