ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: Σφαίρα «χτύπησε» σε μπαλκόνι σπιτιού με κόσμο στην αλλαγή του χρόνου

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: Σφαίρα «χτύπησε» σε μπαλκόνι σπιτιού με κόσμο στην αλλαγή του χρόνου
Οι εορταστικές μπαλωθιές στην αλλαγή του χρόνο στα Χανιά, λίγο έλειψε να στοιχίσουν σε μια οικογένεια με παιδιά

Παρ’ ολίγον τραγωδία κατά τον εορτασμό της αλλαγής του χρόνου στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, εκεί που το έθιμο της μπαλωθιάς έχει αποδειχτεί μοιραίο και έχει κοστίσει ανθρώπινες ζωές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zarpanews, κατά την αλλαγή του χρόνου, διάφοροι κάτοικοι θέλησαν να γιορτάσουν την έλευση του 2021 ρίχνοντας μπαλωθιές, χωρίς ωστόσο να υπολογίσουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν, όπως αποδείχτηκε όταν μία από τις σφαίρες κατέληξε σε σπίτι.

sfairia_kriti

 

Έτσι, από έναν πυροβολισμό στον αέρα, μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε σε μπαλκόνι ενός σπιτιού, όπου εκείνη την ώρα γιόρταζε μία οικογένεια, παρουσία ανήλικων παιδιών.

sfaira2

Όπως είπε ο πατέρας της οικογένειας, το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ήταν καθαρά θέμα τύχης και της θέσης των ανθρώπων στο μπαλκόνι.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.