ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση άνευ όρων

Παράδοση άνευ όρων
Πυρ ομαδόν κατά Τσίπρα για την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία»

«Mέρα ντροπής για Τσίπρα, Καμμένο», τονίζει η Νέα Δημοκρατία – «Δεν υπάρχουν αυταπάτες, ο Τσίπρας τους βάπτισε Μακεδόνες» αναφέρει η Φώφη Γεννηματά
«Πυρά» κατά της κυβέρνησης και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύουν κόμματα και στελέχη της αντιπολίτευσης, αλλά και πρόσωπα προερχόμενα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πως «ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος. Διότι συνειδητοποίησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα. Μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως οι 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας έχουν βαρύτατες ευθύνες «διότι δεσμεύουν την Ελλάδα με μια συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν».

«Η ΝΔ θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες και καλεί τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και καλεί το ίδιο να πράξει και η κυβέρνηση η οποία μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων», καταλήγει η ΝΔ.

Πηγή: www.parapolitika.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.