ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμιος ο Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας

Παγκόσμιος ο Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας
Η Ελλάδα νικήτρια στον διεθνή διαγωνισμό για την ταινία του Μυκονιάτη δημιουργού

Μια τεράστια επιτυχία και αναγνώριση αποτελεί το παγκόσμιο βραβείο κοινού που κατέκτησε η Ελλάδα στη Βιέννη για την ταινία του ΕΟΤ “Greece a 365 day destination σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μυκονιάτη Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα και που συμβαίνει για πρώτη φορά με τον επιτυχημένο συμπολίτη μας να είναι ο δημιουργός.

Η ταινία που αναδείχτηκε η καλύτερη για το 2018 το της απονεμήθηκε το βραβείο  Choice Award World’s Best Tourism Film 2018 περιγράφει τις ομορφιές της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου σε σύντομο χρονικό δικάστημα που ξεπερνά μετά βίας τα τρία λεπτά. Είναι η αποθέωση του ελληνικού τοπίου που προκαλεί άμεσα τον θεατή να έρθει κοντά στην Ελλάδα και γίνεται η καλύτερη διαφήμιση για τις ομορφιές της πατρίδας μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.