ΕΛΛΑΔΑ

Οι τάσεις στην αγορά παραθεριστικών κατοικιών

Οι τάσεις στην αγορά παραθεριστικών κατοικιών
Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Κύθνο, Τζια κατά το α' εξάμηνο του έτους

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά πολυτελών εξοχικών κατοικιών, με τιμές που φθάνουν τα 24.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, διατηρεί η Μύκονος, ακολουθεί η Σαντορίνη και η Πάρος, ενώ υψηλά τιμήματα ζητούνται για ακίνητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην Κύθνο και στην Τζια.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο αξιών της Geoaxis property & valuation services (Πιστοποιημένη Εταιρεία Εκτιμητών Ακινήτων), το οποίο εξετάζει την πορεία των τιμών των κατοικιών (πολυτελών και μη) στα πέντε προαναφερόμενα νησιά των Κυκλάδων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Μύκονος εξακολουθεί να καταγράφει τον υψηλότερο μέσο όρο αξίας με 12.425 ευρώ/τ.μ. Ακολουθεί η Σαντορίνη με 10.729 ευρώ/τ.μ. και η Πάρος με 7.495 ευρώ/τ.μ. Χαμηλότερα βρίσκεται η Τζια με 5.032 ευρώ/τ.μ. και η Κύθνος με 3.021 ευρώ/τ.μ.

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.