LIFESTYLE

Οι Dsquared λατρεύουν την φθινοπωρινή Μύκονο…

Οι Dsquared λατρεύουν την φθινοπωρινή Μύκονο…

Οι περίφημοι και υπερδιάσημοι αδελφοί Dean και Dan Katen, οι Καναδοί fashion designers, δημιουργοί του brand Dsquared 2, συνεχίζουν να διασκεδάζουν στη φθινοπωρινή Μύκονο. Οι ιδιοκτήτες του επιτυχημένου fashion house, έχουν ως γνωστό δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια exclusive boutique στο Νησί των Ανέμων.

Ο Γιάννης Γκόφας με τον Νταν Κάτεν 

Τα δίδυμα αδέλφια (έχουν σπουδάσει σχέδιο μόδας στο Parsons School of Design) μετακόμισαν από την πατρίδα τους, το Τορόντο, στο Μιλάνο, επιθυμώντας έτσι να εισχωρήσουν δυναμικά στο πολύχρωμο, γοητευτικό, άκρως όμως ανταγωνιστικό χώρο της μόδας. Εργάστηκαν για τον Gianni Versace και το denim brand Diesel, πριν δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση το 1995. Η διάσημη τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα, ήταν από τις πρώτες οι οποίες φόρεσαν τα υπέροχα τζηνς παντελόνια και τα υπόλοιπα outfits της κολεξιόν τους. Σήμερα οι Dsquared 2 διαθέτουν καταστήματα εκτός από το Μιλάνο, στο Σαιν Μόριτζ, το Κάπρι, την Κωνσταντινούπολη, τις Κάννες, το Παρίσι, το Κίεβο, τη Σιγκαπούρη, τη Λευκωσία, το Χονγκ Κονγκ. Η Μύκονος είναι όμως η μεγάλη τους αδυναμία.

Τα parties τους στο κατάλευκο νησί του Αιγαίου, έχουν αφήσει εποχή. Το φετινό καλοκαίρι διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι στο Club “Cinderella” (κρατούσαν όλοι οι καλεσμένοι κίτρινες βεντάλιες), με τον Λάκη Γαβαλά υπεύθυνο για τα P.R. του spot, να τους ακολουθεί στους ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν, οι Dean και Dan διασκέδασαν στον Πάνορμο και το δημοφιλές “Principote”, μαζί με τον επιχειρηματία Γιάννη Γκόφα, ιδιοκτήτη των κοσμηματοπωλείων υψηλής ωρολογοποιϊας. Στο πάρτι «βρέθηκαν» και άλλοι αγαπημένοι φίλοι των Dsquared 2.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.