ΤΟΠΙΚΑ

Οι διακοπές του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ στη Μύκονο

Οι διακοπές του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ στη Μύκονο

Μπορεί ο Νέλσον Ολιβέιρα να αφίχθη το βράδυ της Παρασκευής (19/7) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος φορ έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Κι αν στο βιογραφικό του δεν υπάρχει ελληνική προϋπηρεσία, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει κάνει τα μπάνια του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπως άλλωστε συμβαίνει τα καλοκαίρια και με ουκ ολίγους ξένους ποδοσφαιριστές που παίζουν…μπάλα στο κυκλαδίτικο νησί.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ολιβέιρα βρέθηκε στο νησί των ανέμων τον Ιούνιο του 2018 στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών του.

Όχι μόνος του, αλλά παρέα με την γοητευτική σύντροφό του Μελ, όπως έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε και στις σχετικές φωτογραφίες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.