LIFESTYLE

Οι διακοπές των Γλίξμπουργκ στη Μύκονο

Οι διακοπές των Γλίξμπουργκ στη Μύκονο
Διακοπές στα ελληνικά νησιά κάνει η οικογένεια του Παύλου Γλίξμπουργκ, με στάση στη Μύκονο και τις γνωστές εξαλλοσύνες.

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους οργώνουν το Αιγαίο με πολυτελές σκάφος, όπως μαρτυρούν φωτογραφίες που ήδη κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.
Για την παρουσία της οικογένειας Γλίξμπουργκ στα ελληνικά νησιά είχε φροντίσει να ενημερώσει μέσω Instagram η μετρ του instagramming Μαρία-Ολυμπία.
Χωρίς να γράφει την ακριβή τοποθεσία, η Μαρία-Ολυμπία πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές της με σκάφος στο Αιγαίο, τη στάση της στη Σίφνο και κλασικές καλοκαιρινές ελληνικές λιχουδιές, όπως οι αχινοί.

Η οικογένεια Γλίξμπουργκ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο, το κοσμοπολίτικο νησί που δεν παραλείπουν ποτέ να επισκεφθούν. Κάθε χρόνο κάνουν τη στάση τους στο Νησί των Ανέμων, χωρίς φυσικά να παραλείπουν να διοργανώσουν τα δικά τους μίνι πάρτι.

Πηγή:iefimerida.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.