ΕΛΛΑΔΑ

“Οι αυθαιρεσίες στους αιγιαλούς του Ν. Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του κράτους, η “διαπλοκή” και οι…”νταβατζήδες”

“Οι αυθαιρεσίες στους αιγιαλούς του Ν. Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του κράτους, η “διαπλοκή” και οι…”νταβατζήδες”

Χαρ. Κόκκινος: “Οι αυθαιρεσίες στους αιγιαλούς του Ν. Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του κράτους, η “διαπλοκή” και οι…”νταβατζήδες”

Η πρόσφατη δυναμική  συγκέντρωση – διαμαρτυρία  πολιτών ενάντια στην παράνομη κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας  στη Ρόδο και οι αντιδράσεις των νησιωτων μας(Ίο , Μύκονο κτλ) για  άλλες αυθαιρεσίες που παρατηρούνται στους αιγιαλούς του Ν. Αιγαίου, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν κοινωνικά αντανακλαστικά και ευαισθησίες!

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας δεν λύγισε ούτε θα σιωπησει στις εκνομες πράξεις!  Όσο και αν επιθυμούν οι εκπρόσωποι της διαπλοκής, οι “μπράβοι και οι νταβατζήδες” να επιβάλουν τον φόβο και τη σιωπή στα νησιά του Νότιου Αιγαίου δεν θα τα καταφέρουν!
Ήδη κάποιοι εκτέθηκαν(και πάλι..) με την περίεργη σιωπή τους, με την ηχηρή  απουσία τους  από τις ενέργειες καταδίκης των αυθαιρεσιων και την άθλια ανοχή τους στα φαινόμενα σήψης και παρακμής!
Η κοινωνία μίλησε, επαγρυπνει, παλεύει και δεν φιμωνεται! Ειμαστε δίπλα της, στηρίζουμε και δυναμώνουμε τον δίκαιο αγώνα της.
Η Αποκεντρωμενη  Διοίκηση Αιγαίου, οι ηγεσίες στους Δήμους  και στην  Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, το Λιμενικό, η Αστυνομία κσι οι υπόλοιπες εμπλεκόμενες κρατικές αρχές καλούνται να ενεργήσουν και να τοποθετηθούν δημόσια  στις αυθαιρεσίες.
Η Κτηματικη Υπηρεσία του Δημόσιου ζητά την κατεδάφιση για το αυθαίρετο που έστησαν ” άγνωστοι ” στη Γλύστρα. Συγχρονως η  Εφορία Αρχαιοτήτων ζητά από τη ΔΕΔΔΗΕ και την ΔΕΥΑΡ να κοπούν οι παροχές που “περίεργως” χορηγηθηκαν!
Η μετάθεση ευθυνών ή η ολιγωρία των υπευθύνων δεν μένει απαρατήρητη. Το ίδιο και η παρατεταμένη “μουγγαμαρα ” αρκετών” πρωτευθυνων πολιτών της περιοχής μας…. Ελπίζουμε  να μη  έχουν προτάξει προσωπικές  “φιλίες” και… ιδιωτικές συνεργασίες και έχουν ξεχάσει το θεσμικό τους ρόλο! Ας είναι πλέον προσεκτικοτεροι… Τα γεγονότα τους ξεπερνούν…. οι “φίλοι” τους τους εκθέτουν!
Σίγουρα και η Ελληνικη Δικαιοσύνη δεν θα μείνει άπρακτη!
Στο “φρενάρισμα” της παράνομων  πράξεων στους αιγιαλούς του Νότιου Αιγαίου οι κρατικοι  φορείς θα δώσουν εξετάσεις και θα κριθούν.
Αν δεν το πράξουν… το  “κυμα” της λαϊκής οργής θα καταγγειλει τους δειλους και τους επίορκους και είναι βέβαιο ότι .. ο νόμος  θα νικήσει την ανομία και τα “τσιράκια” της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.