LIFESTYLE

Ο private Ρουβάς, η εκδρομή της Νιάρχου και τα συνεχόμενα πάρτι

Ο private Ρουβάς, η εκδρομή της Νιάρχου και τα συνεχόμενα πάρτι

Τα πυροτεχνήματα που φώτισαν χθες βράδυ τον ουρανό στον Ορνό, σηματοδότησαν το τέλος μιας λαμπερής βραδιάς, από τις πολλές που ζει φέτος το νησί των ανέμων, με καλεσμένους διάσημους Έλληνες ερμηνευτές.

Η βάφτιση της μικρής Ευαγγελίας –κόρη του ζεύγους Πλεξίδα της L.A. Farm- εξελίχθηκε σε ένα πάρτι με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά που ξεσήκωσε τους μόλις 100 καλεσμένους της οικογένειας, που είχε κλείσει γνωστό seaside εστιατόριο για το event.
Το κέφι κράτησε μέχρι τις μικρές ώρες, ενώ ο αγέραστος ποπ σταρ έδειξε για άλλη μια φορά ότι… το έχει, αφού αποδείχτηκε αεικίνητος στην σκηνή, επιλέγοντας κοστούμι και γραβάτα για την εμφάνιση του.

Ο Σάκης Ρουβάς στη Μύκονο
mykonos-f-5
mykonos-f-4
mykonos-f-3
mykonos-f-2
mykonos-f-1
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.