LIFESTYLE

Ο οίκος Fendi φέρνει αέρα πολυτέλειας στο νησί των ανέμων

Ο οίκος Fendi φέρνει αέρα πολυτέλειας στο νησί των ανέμων

Όχι ότι η Μύκονος χρειάζεται περισσότερο luxury, αλλά λίγο ακόμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Στην Ελλάδα λοιπόν, αποφάσισε να ταξιδέψει ο οίκος Fendi, δημιουργώντας μια boutique όνειρο που εναρμονίζεται τέλεια με τα vibes του νησιού, στο πιο κοσμοπολίτικο hot spot της χώρας μας. Μάλιστα, αυτό είναι και το πρώτο κατάστημα που το brand ανοίγει στην Ελλάδα, επιλέγοντας, δίχως δεύτερη σκέψη το νησί της Μυκόνου, καθώς αποτελεί τον πιο hot τουριστικό προορισμό των celebrity και των influencer.

@wwd

Αντλώντας έμπνευση από την μεσογειακή κουλτούρα και την τοπική αρχιτεκτονική, η νέα boutique του οίκου Fendi εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 969 τετραγωνικών μέτρων, σε ένα διώροφο κτίριο, χαρακτηριστικό του νησιού, με μεγάλα παράθυρα και φυσικό φως να υποδέχονται τον καλεσμένο στο εσωτερικό του. Η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει στοιχεία του ξύλου και του bamboo, ενώ το λευκό χρώμα κυριαρχεί ως επί το πλείστων, με μπλε λεπτομέρειες να στολίζουν διακριτικά τα έπιπλα και τα δοκιμαστήρια του καταστήματος.

@wwd

Η boutique φιλοξενεί όλες τις κατηγορίες ρούχων, με δερμάτινα κομμάτια, αξεσουάρ και παπούτσια να ολοκληρώνουν την κολεξιόν. Μάλιστα, μια ειδική έκδοση της Fendi Peekaboo ISeeU τσάντας θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα, κάνοντας το, το μοναδικό σημείο στην Ευρώπη όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει ή και να θαυμάσει το συγκεκριμένο σχέδιο. Εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.