ΤΟΠΙΚΑ

Έβαλαν τις μπάρες στο αεροδρόμιο, έρχονται διόδια σε Μυκονιάτες και επισκέπτες

Έβαλαν τις μπάρες στο αεροδρόμιο, έρχονται διόδια σε Μυκονιάτες και επισκέπτες
Πράξη κάνει η εταιρία διαχείρισης την πρόθεση και βάζει τους ντόπιους και τους επισκέπτες να πληρώνουν στο αεροδρόμιο

Πράξη θα γίνει τελικά όπως όλα δείχνουν η πρόθεση της εταιρίας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Μυκόνου να τοποθετήσει μπάρες σε ένα μεγάλο σημείο του δρόμου εξωτερικά του αεροδρομίου και να βάλει διόδια σε όσους θα θελήσουν να έχουν πρόσβαση στο σημείο αποβίβασης και επιβίβασης των επιβατών.

Οι αρχικές αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα επαγγελματιών της Μυκόνου φαίνεται ότι δεν είχαν αποτέλεσμα και η εταιρία διαχείρισης του αεροδρομίου προχώρα ακάθεκτη στο σχέδιο να βάλει διόδια.

 

Όπως βλέπετε και στις σχετικά  φωτογραφικά στιγμιότυπα εκτός του ειδικού πίνακα τοποθετήθηκαν πλέον και οι μπάρες και δεν θα αργήσει η μέρα που θα κλείσει οριστικά ο δρόμος και θα χρειάζεται κάποιος να πληρώνει πλέον για να προσεγγίσει κοντά στην έξοδο του αερολιμένα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.