LIFESTYLE

Ο Νίκος Βέρτης σε σκάφος στη Μύκονο

Ο Νίκος Βέρτης σε σκάφος στη Μύκονο
Μετά τη συναυλία ο τραγουδιστής παρέμεινε στο νησί για διακοπές

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο κάνει ο Νίκος Βέρτης μετά τη συναυλία που είχε πραγματοποιήσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του νησιού.

Ο τραγουδιστής θέλησε να απολαύσει τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού και με την παρέα του έκαναν τη βόλτα τους με φουσκωτό σκάφος. Ο καλλιτέχνης φορούσε ένα πράσινο μαγιό και ένα λευκό πουκάμισο.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση. Ωστόσο, εκείνος επιλέγει να κρατά καλά φυλαγμένη την προσωπική του ζωή και να απασχολεί το κοινό μόνο με τη μουσική του. «Δεν θέλω να απασχολεί το όνομα μου για τα προσωπικά μου, θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική και η δουλειά μου», είχε πει σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του Νίκου Βέρτη από τη Μύκονο

Nikos_Vertis
Nikos_Vertis1
Nikos_Vertis2
Nikos_Vertis3
Nikos_Vertis4
Nikos_Vertis5
Nikos_Vertis6
Nikos_Vertis7
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.