ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαραντόνα αποκλήρωσε τις κόρες του και δώρισε όλη του την περιουσία!

Ο Μαραντόνα αποκλήρωσε τις κόρες του και δώρισε όλη του την περιουσία!
Φέρεται να έχει εξασφαλίσει πως η περιουσία του – ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων – θα πήγαινε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Δημοσίευμα στην Ιταλία για την κληρονομιά από τη διαθήκη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κάνει λόγο για απόφαση του Αργεντινού θρύλου ν’ αποκληρώσει τις κόρες του και να μην αφήσει τίποτα στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα!

«Έχει τουλάχιστον 11 παιδιά που δεν αναγνώρισε ποτέ» αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα!

Η Repubblica τονίζει πως ο Μαραντόνα δεν άφησε τίποτα στις κόρες του, ούτε στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα, ενώ, φέρεται να έχει εξασφαλίσει πως η περιουσία του – ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων – θα πήγαινε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο πριν από μερικά χρόνια!

Ο «Ντιεγκίτο» είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Μονακό, Ντουμπάι, Σιναλόα, Μινσκ και Αβάνα, ενώ, όπως τονίζει το ρεπορτάζ της Repubblica, ενδέχεται ο Μαραντόνα να έχει περισσότερα από 11 παιδιά τα παιδιά δεν αναγνώρισε ποτέ!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.