LIFESTYLE

Ο Κούστας παντρεύτηκε την κατά 38χρόνια νεότερη σύντροφο του.

Ο Κούστας παντρεύτηκε την κατά 38χρόνια νεότερη σύντροφο του.
Μυθκός γάμος στο γαμήλιο κεντρικό πάρτι, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής των πλουσίων, ο Αντώνης Ρέμος

Ο απόηχος από τον γάμο τους ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει. Τις εντυπώσεις έκλεψε η έγκυος νύφη, η οποία έλαμπε σε κεντημένο στο χέρι νυφικό, του Λιβανέζου σχεδιαστή που προτιμούν όλες οι jet setters, Elie Saab. Τη λάμψη της… συμπλήρωναν τα διαμάντια… διά χειρός Κούστα, τα σκουλαρίκια και το μονόπετρο πολλών καρατίων που χάρισε στη νύφη πριν από τον γάμο ο καλός της.

Ανάμεσα σε 250 καλεσμένους, όλη την αφρόκρεμα των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας Ευρώπης και Αμερικής, αντάλλαξαν όρκους παντοτινής αγάπης ο εφοπλιστής Dr Γιάννης Κούστας και η αγαπημένη του, Δήμητρα Μέρμηγκα.

Η τέλεια θερμοκρασία, το πιο υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου και προσοχή σε ραφινάτες λεπτομερείς καθόρισαν το σκηνικό ενός γάμου που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας όσο ελάχιστοι που αφορούσαν στους ισχυρούς του πλούτου.

Ίσως γιατί η ομορφιά, η νεότητα και η φωτογένεια της νύφης ήταν δελεαστικά προσόντα. Μπορεί και διότι ο γαμπρός αποδείκνυε πως η ευτυχία καμιά φορά συνάντα την ισχύ των χρημάτων και πως ο έρωτας μπορεί να σε βρει σε κάθε ηλικία.

Και ενώ ήδη το ζευγάρι πλέει με το 50 μέτρων , σκάφος του, σε θαλασσινούς προορισμούς της Μεσογείου, δυσπρόσιτους σε ορδές τουριστών, σχεδόν παρθένους και ονειρικούς απ’ αυτούς που σταματάνε το χρόνο, ο απόηχος από τον γάμο τους ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει.

…Όλες οι καλεσμένες στο γάμο είχαν να σχολιάσουν πως παρά το ότι η νύφη ήταν επτά μηνών έγκυος όλο αυτό δεν φαινόταν καθόλου, χάρη στο υπέροχο, αέρινο, αστραφτερό, μοναδικό νυφικό που σχεδίασε για αυτήν ο Λιβανέζος υπερταλαντούχος σχεδιαστής μόδας Elie Saab.

Κατά τα άλλα αυτός ο γάμος ήταν υπόδειγμα ραφιναρισμένης και νεανικής πολυτέλειας. Παντού λουλούδια, ορτανσίες άσπρες για το τραπέζι μετά τον θρησκευτικό γάμο, τριαντάφυλλα για το σκάφος και το brunch που δόθηκε εκεί, πράσινο και πολύ λευκό, αψίδες για να περνά το ζευγάρι, μια τούρτα – γήπεδο ποδοσφαίρου στολισμένη με πολύχρωμα λουλούδια.

Η νύφη, που από τους επιφανείς καλεσμένους της χαρακτηρίστηκε ως η «ωραιότερη της Ευρώπης», πριν από το μυστήριο του γάμου, φόρεσε στα αυτάκια της δυο υπέροχα –και τεράστια!- διαμάντια που της χάρισε ο σύζυγος της, λίγο πριν του ορκιστεί αιώνια αγάπη.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο Ρέμος ζήτησε από τον γαμπρό να ανέβει στη σκηνή και να καθίσει στο πιάνο.

Στο γαμήλιο κεντρικό πάρτι, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής των πλουσίων, ο Αντώνης Ρέμος, ζήτησε από τον Ιωάννη Κούστα να ανέβει στην ορχήστρα, όπου κάθισε στο πιάνο και ως μέγας δεξιοτέχνης αφιέρωσε ένα τραγούδι στην γυναίκα της ζωής του.

Ήταν δε για κάποιους από τους καλεσμένους τόσο σπουδαίο το ότι ήταν στο ειδυλλιακό Σορέντο και στον συγκριμένο γάμο που ενώ περνούσε η νύφη… πόζαραν σε selfie!

Το social media κατακλύστηκαν από όμορφα ντυσίματα και καλλίγραμμες παρουσίες.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Αλεξάνδρα Πάλλη, κόρη της Φάνης Πάλλη Πετραλιά, με ένα υπέροχο ροδί φόρεμα, όλο βολάν στην πλάτη, υπέρκομψη και με επίγνωση πάντα της στιγμής και της επίγνωσης της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.