ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ελευθερία Πετρουλάκη του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ όγδοη στους Μεσογειακούς

Η Ελευθερία Πετρουλάκη του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ όγδοη στους Μεσογειακούς
Επιτυχία για την αθλήτρια του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.Δεν τα κατάφερε ο Καλλίας εγκατέλειψε πριν το 15ο χιλιόμετρο στον ημιμαραθώνιο.

Η Ελευθερία Πετρουλάκη τερμάτισε στην όγδοη θέση στις γυναίκες με 1.21.59 στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα και έκανε μια επίδοση αρκετά κοντά στο 1.20.01 που είναι το ατομικό της ρεκόρ από τον φετινό Ημιμαραθώνιο Αθήνας.
Η αθλήτρια του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση.

Στους Άνδρες ο Κώστας Γκελαούζος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 15η θέση με 1 ώρα 13.12, στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Στην ίδια απόσταση συμμετείχε και ο Χρήστος Καλλίας, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, αφού εγκατέλειψε πριν το 15ο χιλιόμετρο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.