ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ για Τσίπρα: Σαν τον κλέφτη στο Μάτι σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον

ΝΔ για Τσίπρα: Σαν τον κλέφτη στο Μάτι σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον
Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν ανθρώπινες ζωές

Πυρά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της σχολιάζοντας την επίσκεψή του στις πυρόπληκτες περιοχές και συγκεκριμένα στο Μάτι.
«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:
«Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.