ΤΟΠΙΚΑ

Mε στόχο οι βολές πάνω από 30 μέτρα για την Αλεξάνδρα Κουκά

Mε στόχο οι βολές πάνω από 30 μέτρα για την Αλεξάνδρα Κουκά
Το 2020 φαίνεται ότι ήταν τυχερό για την Αλεξάνδρα Κουκά, καθώς η  ίδια ανακάλυψε την κλίση της στον ακοντισμό το οποίο πλέον έγινε το κύριο αγώνισμα της.  Μπορεί να έκλεισε την αγωνιστική χρονιά με βολές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα λίγο πάνω από τα 20 μέτρα άλλα είναι σίγουρο ότι για τον επόμενο χρόνο οι βολές της θα ξεπεράσουν τα 30μ τουλάχιστον. Όπως μάλιστα πιστεύει και η ίδια οι βολές της θα ξεπεράσουν τα 35 μέτρα και θα την φέρουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της όπου θα διεκδικήσει την διάκριση με αξιώσεις.
Προς το παρόν η Αλεξάνδρα συμμετέχει με όλη την αγωνιστική ομάδα του στίβου στον πρώτο κύκλο προετοιμασίας όπου περιλαμβάνει φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.