ΤΟΠΙΚΑ

Το Blu Blu επιστρέφει σε νέο χώρο στο νησί

Το Blu Blu επιστρέφει σε νέο χώρο στο νησί
Αγαπητοί μας φίλοι,
Μετά από μακρά απουσία το BluBlu προτού ανοίξει τον ανακαινισμένο χώρο του σε σας, θα επιστρέψει στις 18/9 για την φθινοπωρινή σαιζόν στο χώρο του Roca Cookery Official από τις 08:00 έως τις 00:00.
To τμήμα προβολής των sports και το games room θα βρίσκεται στον χώρο του Roca Garden, ενώ θα συνεχίσετε ν’ απολαμβάνετε την αγαπημένη μοναδική θέα όπως πάντα από το Roca Veranda.
Το delivery/take away θα γίνεται κανονικά από το Pita Wrap & Pizza Mykonos από τις 07:00 το πρωί και οι παραγγελίες θα λαμβάνονται στο 22890 28712.
Σχετικά με τον παιδότοπο, θα λειτουργήσει και πάλι και θα σας δίνονται οδηγίες από τον υπεύθυνο, βάσει των νέων επίσημων κανονισμών.
Σας ενημερώνουμε ότι στον χώρο μας τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα βάσει των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τον κλάδο της εστίασης.
Σας ευχόμαστε καλή απόλαυση στο νέο (γνωστό) ενδιάμεσο χώρο και σύντομα θα σας υποδεχτούμε στις νέες ανακαινισμένες μας εγκαταστάσεις!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.