ΤΟΠΙΚΑ

«Με πρωτοβουλία μας προχωράμε ένα βήμα εμπρός στην θωράκιση της Μυκόνου»

«Με πρωτοβουλία μας προχωράμε ένα βήμα εμπρός στην θωράκιση της Μυκόνου»
Το είπε και το έκανε ο δήμαρχος Κουκάς,ξεκινούν με πρωτοβουλία του Δήμου τα rapid test στο λιμάνι της Μυκόνου

Πράξη την υπόσχεση που έδωσε πριν λίγες μέρες κάνει ο Δήμος Μυκόνου και αρχίζει άμεσα την διενέργεια τεστ σε όλους όσοι μπαίνουν στο νησί.

Ο δήμαρχος τονίζει χαρακτηριστικά.

«Η θωράκιση της δημόσιας υγείας αποτελεί σταθερή μας επιλογή, γιατί αποτελεί μια επένδυση στην ίδια τη ζωή. Συνιστά τη δική μας συμβολή στην άμεση επανεκκίνησητης οικονομική και κοινωνικής ζωής στο νησί μας ενόψει και του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου.

Η δημοτική αρχή, πέρα και πάνω από τυπικές αρμοδιότητες και με αποκλειστικά δικούς της πόρους, χρηματοδοτεί και θα χρηματοδοτεί οποιαδήποτε δράση η οποία συμβάλει ουσιαστικά στην εδραίωση ενός κλίματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες μας.

Σήμερα προχωρούμε ένα ακόμα βήμα μπροστά και ανακοινώνουμε τη διενέργεια Rapid Test σε όσους έρχονται ακτοπλοϊκώς και παράλληλα εξετάζουμε την επέκταση αυτής της δράσης και στο αεροδρόμιο.

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνω το δίκαιο αίτημά μας για εμβολιασμό του συνόλου των κατοίκων του νησιού που το επιθυμούν πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.