ΤΟΠΙΚΑ

Με απόλυτη ασφάλεια το Mykonos Art Festival

Με απόλυτη ασφάλεια το Mykonos Art Festival
Απόψε στο πρώτο δημοτικό σχολείο της Χώρας ο Χρήστος Θηβαίος

 

“Σας ενημερώνουμε πως το Mykonos Art Festival φροντίζει ώστε να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας και ατομικής προστασίας, που επιβάλλονται από την κείμενη νομοθεσία λόγω του covid-19.

Απόψε, που υποδεχόμαστε στις 21:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Μυκόνου τον Christos Thivaios / Χρήστος Θηβαίος, σας υπενθυμίζουμε ότι:

✔️ Κατά την άφιξή μας στον χώρο, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την κράτηση της θέσης που πραγματοποιήσαμε τηλεφωνικά.

✔️ Θα πρέπει να φοράμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την μάσκα μας κατά την είσοδο και την έξοδό μας από τον χώρο. Το Mykonos Art Festival συστήνει να φοράμε την μάσκα μας ΚΑΙ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

✔️ Ο χώρος είναι διαμορφωμένος, ώστε να υποδέχεται ΜΟΝΟ καθήμενους. Τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καθισμάτων.

✔️ Κατά την είσοδο και την έξοδό μας από τον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται σειρές με απόσταση 1,5 μέτρου. Η είσοδος και η έξοδος από τον χώρο θα πραγματοποιείται ανά σειρά καθισμάτων.

✔️ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς διάλειμμα για την αποφυγή συγχρωτισμού.

✔️ Προς αποφυγή συνωστισμού προσερχόμαστε στον χώρο έως μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη της συναυλίας (δηλαδή από τις 20:00).

Αποφεύγουμε τον συνωστισμό και ακολουθούμε τις οδηγίες των διοργανωτών και των εθελοντών που βρίσκονται στον χώρο.

Με χαρά σας περιμένουμε στην αποψινή εκδήλωση!”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.