ΤΟΠΙΚΑ

Μάθημα τιμιότητας από ένα σπουδαίο άνθρωπο

Μάθημα τιμιότητας από ένα σπουδαίο άνθρωπο
Ο Γιώργος Φώσκολος βρήκε γεμάτο πορτοφόλι και το παρέδωσε στην αστυνομία

Σε μία αξιέπαινη πράξη προχώρησε συμπολίτης μας στην Σύρο, ο οποίος βρήκε πορτοφόλι στο δρόμο που περιείχε ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο καθώς επίσης και αριθμό πιστωτικών καρτών, ταυτότητα, δίπλωμα και το παρέδωσε δίχως δεύτερη σκέψη στην Αστυνομία.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία, Γεώργιο Φώσκολο ο οποίος έσπευσε στον αστυνομικό τμήμα και παρέδωσε το πορτοφόλι. Από τα ατομικά έγραφα και τις κάρτες, αστυνομικοί του Τμήματος αναζήτησαν και βρήκαν τα στοιχεία του πραγματικού κατόχου με την οποία και επικοινώνησαν.
Η γυναίκα ιατρός στο επάγγελμα ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Φώσκολο και τον ευχαρίστησε γι αυτή την πράξη του. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Φώσκολο για την αξιέπαινη πράξη του, που καταδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη και στις μέρες μας ανθρωπιά και φιλότιμο.
Το πορτοφόλι περιείχε μερικές εκατοντάδες ευρώ σε μετρητά, αλλά και αρκετές τραπεζικές κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, οι οποίες είναι γνωστό πως συχνά μπαίνουν στο στόχαστρο κλεφτών.
πηγη Cyclades24.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.